Over 24hero 

Met gepaste trots kunnen we mededelen dat we sinds 1 januari 2021 met succes een erkende professionele online horloge webshop 24hero.nl hebben gelanceerd. Dit bedrijf is ontstaan door een uitgelopen hobby door een passie voor mooie horloges. We leveren uitsluitend authentieke fashion merkhorloges met label in originele verpakking. Wij onderscheiden ons door kwaliteitshorloges aan te bieden tegen scherpe online prijzen. Hierbij staat service voorop! In de bedrijfsnaam staat het getal 24. Hiermee duiden we aan dat we 24 uur per dag bereikbaar zijn voor klanten. Ook in de bedrijfsnaam staat Hero. Hero is de Engelse naam voor held. Al onze klanten zijn in feite onze helden. Daarnaast verwijst de naam Hero naar een huisdier. Hero is de naam van onze hond, een mooie en lieve Labrador Retriever. Helaas is deze hond op 21 maart 2023 overleden.

Vaak krijgen we de vraag of de horloges wel origineel zijn? Terechte vraag, want je hoort tegenwoordig veel over internet fraude. Het antwoord is ja, wij leveren uitsluitend originele horloges. Daarnaast krijgen we vaak de vraag hoe het komt dan 24hero goedkoper is dan de meeste andere aanbieders? Dit komt, doordat wij scherp en groot inkopen, zelf importeren en vaak zonder tussenpersonen. 24hero werkt namelijk rechtstreeks samen met gerenommeerde fashion leveranciers en diverse horloge groothandels in het binnen- en buitenland. Wij zijn geen juwelierswinkel of mode boutiek, vandaar dat wij kunnen besparen op winkel- en personeelskosten. 

Al onze merk horloges liggen opgeslagen op kamertemperatuur in een magazijn bij een logistieke dienstverlener uit Venlo-Blerick en worden vandaar verstuurd binnen 24 uur na order of onze bestellingen worden verzonden via de klantenservice. Wij doen dus niet aan dropshipping. Alle getoonde horloges die niet zijn uitverkocht, zijn bij ons gewoon allemaal op voorraad en in eigen beheer. Controle en verzending vindt ook plaats onder eigen beheer. Zodoende kunnen wij zeker stellen dat kwaliteit van onze horloges gewaarborgd blijft en dat u zonder zorgen koopt. Kwaliteit en service staat bij ons voorop!

We focussen ons op online verkoop en levering. Onze webshop is officieel goedgekeurd door WebwinkelKeur en dat geeft voor onze klanten een extra vertrouwd gevoel. We verzenden bovendien gratis in heel Nederland. Ook verzenden we gratis naar enkele klanten gevestigd in België en Duitsland, maar de focus is Nederland.

Uiteraard willen wij dat al onze klanten 100% tevreden zijn met hun aankoop en hopelijk later weer bij ons opnieuw gaan bestellen. Daar doen wij ons uiterste beste voor, want dat maakt het verschil met andere aanbieders. Mocht u nog vragen hebben over een bepaald horloge of bestelling dan kunt u ons altijd vrijblijvend bellen, WhatsAppen of mailen.

Wij hopen heel graag dat u ook een klant van ons wordt en heten u daarom alvast hartelijk welkom op onze site.

 

Sjoerd Titulaer

Team 24hero

Goed Hart Keurmerk