• Gratis verzending binnen Nederland, Belgi├ź en Duitsland.
  • Kostenloser Versand innerhalb der Niederlande, Belgien und Deutschland.

24hero is een startende onderneming en zou het heel fijn vinden om feedback te krijgen, zodat we onze service nog meer kunnen verbeteren. Wij vragen dan ook vriendelijk een berichtje achter te laten, zodat ook andere klanten hiervan kunnen profiteren. Wij stellen uw persoonlijke data privacy zeer op prijs en daarom wordt uw emailadres niet getoond bij het plaatsen van een reactie. Dank u wel alvast. Team 24hero!

Reactie plaatsen

Reacties

Robin van Houten
13 dagen geleden

Kon bestelde horloge Hugo Boss 1513767 nergens anders vinden voor dezelfde prijs zal deze website zeker weer gebruiken. Inderdaad een tophorloge. Ziet er in het echt nog mooier uit. Snelle levering.

Danny Donders
23 dagen geleden

Super blij met onze nieuwe horloges.
Top kwaliteit en een super goede service.
Een echte aanrader als je op zoek bent naar een nieuwe casual horloge

Henk Blok
25 dagen geleden

Niet normaal. Wat een service. Alle moeite gedaan om het horloge op tijd te krijgen en dat is gelukt. Goede prijs kwaliteit verhouding. Totaal betrouwbaar. Komt alle afspraken na. Communicatie perfect. Volgende koop weer daar.

Erwin Theunissen
een maand geleden

Afgelopen donderdag een Armani horloge (AR2448)besteld van de weekendaanbieding. Prachtig horloge tegen zeer gunstige prijs. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. Ook het contact met 24hero was uitstekend verlopen. Je wordt volledig geïnformeerd m.b.t. verzendstatus.

Pieter Klaassen
2 maanden geleden

Ik wilde even laten weten dat ik heel content bent met mijn nieuwe Diesel horloge. Perfect verpakt, snelle levering. Ik kan deze site zeker aanbevelen.

Silvia Lijsten
3 maanden geleden

Horloge besteld Michael Kors MK8503 op de site via 24hero. Via marktplaats gevonden. In het echt is dit horloge nog mooier. Plat model. Ook ik ben super tevreden met mijn aankoop. Levering binnen 2 dagen. Ook ik kan deze site aanbevelen. Betrouwbaar, goedkoop en uitstekende service. Tot nu toe geen spijt van deze aankoop.

Gerard Pebre
3 maanden geleden

Via vrienden kwam ik terecht bij 24hero. Heb gezocht op internet, maar 24hero is echt goedkoop t.o.v. andere online shops. Super service. Pracht horloge ontvangen van Armani. Net voor mijn vakantie ontvangen. Webshop 24hero.nl is een aanrader voor volgende keer, zeker weten.

Frank Thissen
3 maanden geleden

Horloge kwam ik tegen op marktplaats. Mooi origineel Michael Kors horloge besteld voor mijn vrouw. Ze is er super tevreden mee. Goede service. Bedankt 24hero!

Henk
4 maanden geleden

Perfect advies!
Zeer tevreden over de geleverde prestatie!
Prima prijs voor topklokken!
Ik zal er zeker nog vaker als klant een mooi horloge kopen.
24 Hero is een shop waar je graag koopt en waar je ook alle aandacht krijgt!

Karin Verstappen
4 maanden geleden

Met Pinksteren een Michael Kors dames MK2277 horloge besteld. In het echt is de horloge nog mooier dan op de foto. Je kunt wel merken dat dit kwaliteit is. Snelle levering, goed verpakt. Ik ben uiterst tevreden en kan deze nieuwe horloge webshop zeker aanbevelen voor een volgende bezoek.