*** Voor alle horloges gratis verzending binnen NL en garantie, incl. batterij ***

24hero is een startende onderneming en zou het heel fijn vinden om feedback te krijgen, zodat we onze service nog meer kunnen verbeteren. Wij vragen dan ook vriendelijk een berichtje achter te laten, zodat ook andere klanten hiervan kunnen profiteren. Wij stellen uw persoonlijke data privacy zeer op prijs en daarom wordt uw emailadres niet getoond bij het plaatsen van een reactie. Dank u wel alvast. Team 24hero!

Reactie plaatsen

Reacties

Frank Thissen
een dag geleden

Horloge kwam ik tegen op marktplaats. Mooi origineel Michael Kors horloge besteld voor mijn vrouw. Ze is er super tevreden mee. Goede service. Bedankt 24hero!

Henk
23 dagen geleden

Perfect advies!
Zeer tevreden over de geleverde prestatie!
Prima prijs voor topklokken!
Ik zal er zeker nog vaker als klant een mooi horloge kopen.
24 Hero is een shop waar je graag koopt en waar je ook alle aandacht krijgt!

Karin Verstappen
een maand geleden

Met Pinksteren een Michael Kors dames MK2277 horloge besteld. In het echt is de horloge nog mooier dan op de foto. Je kunt wel merken dat dit kwaliteit is. Snelle levering, goed verpakt. Ik ben uiterst tevreden en kan deze nieuwe horloge webshop zeker aanbevelen voor een volgende bezoek.

Jean
een maand geleden

Wat een goede service zeg, ben helemaal tevreden met de snelheid waarmee er gereageerd werd op mijn berichten via whatsapp.Vriendelijk, heeeeelll snel bezorgd en een hele mooie Michael Kors horloge voor me vrouwtje, met een mooie prijs! Vrouwtje blij, en ik blij. Top!

Marc Kuypers
een maand geleden

24hero voor een sympathiek contact en betrokkenheid met het maken van de juiste overtuigende keuze.
Een serieuze aanrader!

Wouter Janssen
een maand geleden

Dank je wel 24hero voor goede service. Ik ben zeer tevreden over mijn gekochte Hugo Boss horloge. Ik kan deze horloge webshop zeker aanbevelen. Betrouwbaar, super service en goedkoop.

Henk van der Waal
2 maanden geleden

Hugo Boss horloge besteld voor mijn zoon bij 24hero. Goede service, heel mooi horloge. Horloge was netjes verpakt. Aanrader voor een volgende keer. Bedankt 24hero. Ik denk dat ik nog later bij jullie terugkom. Ga zo door.

Laura Henssen
3 maanden geleden

Super blij met ontvangen horloge. Mooi verpakt en snelle levering. Ook goede service, direct antwoord op vragen. Zeker een aanrader voor volgende keer. Zeer voordeling een mooi authentiek horloge besteld.

Chantal
4 maanden geleden

Bedankt voor het mooie horloge. Super service. Ben ook zeer tevreden en al leuke reakties gehad. Snelle levering ondanks Corona.

John
5 maanden geleden

Onlangs zocht ik een mooie horloge toen ik deze site zag heb ik gelijk een horloge besteld snelle levering perfexte service