Algemene Voorwaarden
Privacy Statement
Klantenservice

Eigenaar webshop 24hero: Sjoerd Titulaer

Correspondentieadres klantenservice
Beekpunge 9

5931 DP  Tegelen (NL)
Email: info@24hero.nl
Telefoon of WhatsApp: +31 6 2076 8843 

 

KvK nr: 80925332

Bank nr: NL36 RABO 0361195591

BTW nr: NL003075508B33

Gratis verzending Veilig betalen Koop zonder zorgen Omruil garantie
In Nederland, Belgiƫ en Duitsland. U kunt bij ons veilig betalen met iDEAL of Credit Card of ander betalingsplatform. 100% originele horloges met 1 jaar volledige 24hero garantie, inclusief batterij. Gratis omruilen met label binnen 14 dagen, mocht u niet tevreden zijn. Of anders volledig geld terug.

Over 24hero 

Met gepaste trots kunnen we mededelen dat we sinds 1 januari 2021 met succes een erkende professionele online horloge webshop 24hero.nl hebben gelanceerd. Dit bedrijf is ontstaan door een uitgelopen hobby door een passie voor mooie horloges. We leveren uitsluitend authentieke fashion merkhorloges met label in originele verpakking. Wij onderscheiden ons door kwaliteitshorloges aan te bieden tegen scherpe online prijzen. Hierbij staat service voorop! In de bedrijfsnaam staat het getal 24. Hiermee duiden we aan dat we 24 uur per dag bereikbaar zijn voor klanten. Ook in de bedrijfsnaam staat hero. Hero is de Engelse naam voor held. Al onze klanten zijn in feite onze helden. Daarnaast verwijst de naam Hero naar een huisdier. Hero is de naam van onze hond, een mooie en lieve Labrador Retriever.

Vaak krijgen we de vraag of de horloges wel origineel zijn? Terechte vraag, want je hoort veel over internet fraude. Het antwoord is ja, wij leveren uitsluitend originele horloges. Daarnaast krijgen we vaak de vraag hoe het komt dan 24hero goedkoper is dan de meeste andere aanbieders? Dit komt, doordat wij scherp inkopen, zelf importeren en vaak zonder tussenpersonen. 24hero werkt namelijk rechtstreeks samen met gerenommeerde fashion mode leveranciers en horloge groothandels in binnen- en buitenland. Wij hebben geen juweliers winkel of mode boutiek, vandaar dat wij kunnen besparen op winkel- en personeelskosten. 

Al onze horloges liggen opgeslagen op kamertemperatuur in een magazijn bij een logistieke dienstverlener uit Venlo-Blerick en worden vandaar verstuurd binnen 24 uur na order of worden verzonden via de klantenservice. Wij doen dus niet aan dropshipping. Alle getoonde horloges die niet zijn uitverkocht, zijn bij ons gewoon allemaal op voorraad en in eigen beheer. Controle en verzending vindt ook plaats onder eigen beheer. Zodoende kunnen wij zeker stellen dat kwaliteit van onze horloges gewaarborgd blijft en dat u zonder zorgen koopt. Kwaliteit en service staat bij ons voorop!

We focussen ons op online verkoop en levering. Wegens het succes van onze online webshop verzenden wij sinds kort ook gratis naar België en Duitsland. Daarnaast kunnen klanten als extra service eventueel hun uitgekozen horloge in het echt bekijken en ophalen. Neem dan s.v.p. van tevoren contact op met de klantenservice voor een afspraak. 

Uiteraard willen wij dat al onze klanten 100% tevreden zijn met hun aankoop. Mocht u nog vragen hebben over een horloge of bestelling, bel, WhatsApp of mail ons vrijblijvend. Wij hopen u graag als nieuwe klant te mogen begroeten!

Sjoerd Titulaer, Team 24hero